Najkvalitnejšie drôtené oplotenie: Zvárané panely

Najkvalitnejšie drôtené oplotenie: Zvárané panely

Ak máte oblasť alebo priestor, ktorý chcete zabezpečiť pred neželanými návštevníkmi, musíte si zaobstarať kvalitné pletivo. Presne takým sú zvárané panely drôtového pletiva. Tento typ pletiva je najnáročnejším a najviac nepreniknuteľným plotom na trhu. Existuje v mnohých rozmeroch hrúbky, takže si ľahko vyberiete podľa potreby. Má všestranné využitie, od chovu veľkých zvierat, cez menšie až po kvalitný ochranný prostriedok pre váš pozemok. Rovnako ak hľadáte oplotenie domu, môžete využiť zvárané panely. Ľahko na ne pripevníte dekorácie, prípadne k nim vysadíte živý plot a okrem bezpečnosti vám poskytne aj potrebné súkromie.

Bezpečnosť

Prvá vec, ktorou vyniká toto oplotenie, je, že je možné ho zakúpiť v mnohých hrúbkach podľa vašej potreby. Plot je kvalitne zváraný a vo všeobecnosti by ho mali inštalovať odborníci, pokiaľ majiteľ nemá znalosti v oblasti zvárania a montovania plotov. Materiál a kvalitné zvary vám zabezpečia váš pozemok, či už pred vniknutím alebo napríklad, keď chcete ohradiť zvieratá na vašej farme.

Stabilita

Zvárané drôtové panely sú jedným z najstabilnejších plotov na trhu, pretože sú vyrobené z ocele a stĺpiky, ktoré ich drží, sú usadené hlboko do zeme a zabetónované pätkami. Preto sa tento typ oplotenia využíva aj v zoologických záhradách pre menšie, ale väčšie zvieratá, ako sú napríklad slony. Rovnako ich môžete vidieť na lúkach alebo pri cestách, aby ochránili voľne žijúce zvieratá.

Konštrukcia

Hlavná vec, ktorú si ľudia na prvý pohľad všimnú pri zváraných plotoch, je ich komplexná konštrukcia. Stĺpiky a kvalitné zvárané pletivo môžu pôsobiť robustné, hlave ak ide o hrubšie panely. Tie sú navzájom spojené a vyžadujú si len malú údržbu. Ak sú správne skonštruované, tak sú pevné a vydržia aj silnejší tlak. Aj napriek tomu, že je tento typ plotu nákladná investícia, je to dlhodobá investícia.

Údržba

Pretože tento typ plotu vyžaduje inštaláciu profesionálneho alebo dobre vyškoleného personálu, môže naozaj čeliť nepriaznivým vplyvom bez toho, aby vznikli viditeľné známky poškodenia. Práve jeho údržba je veľkou výhodou a kompenzuje vyššiu investíciu.

Materiál odolný voči počasiu

Zvárané oplotenie je zvyčajne vyrábané z oceľového drôtu a jeho vysokokvalitná povrchová úprava žiarovým pozinkovaním a PVC zaručuje veľmi dlhú životnosť. Vďaka tomu vydrží aj tie najviac nepriaznivé vplyvy počasia a zároveň si vyžaduje minimálnu údržbu. 

M+M Martinec s.r.o., Paholec 1, Pezinok 902 01, +421905569909, eshop@martinec.sk