Zvárané pletivá a siete s 15 ročnou zárukou

Zvárané pletivá a siete s 15 ročnou zárukou

Výber správneho oplotenia vášho domu je dôležitou súčasťou bezpečnosti, ale aj ochrany súkromia. Navyše dodáva vášmu domu ďalší estetický prvok, ktorý vytvára dojem o vašom domove.

Rovnako, ak ste vlastníkom firmy, haly, továrne alebo ste zodpovedný za areály, ako sú golfové ihriská, verejné priestory, detské ihriská a podobne, je nevyhnutné zabezpečiť a nainštalovať kvalitné bezpečné oplotenie. Sú rôzne oplotenia, ktoré sú dostatočne bezpečné, a preto dokážu ochrániť priestor pred neželanými návštevníkmi, ale aj udržať bezpečnosť pre ľudí v danom priestore alebo objekte.

Jednou z najlepších možností pre bezpečné oplotenie je zvárané pletivo. Ponúka všetko, čo potrebujete z hľadiska dizajnu a funkcie, najmä v porovnaní s inými typmi, ako sú napríklad pevné oplotenia. Zvárané pletivo poskytuje niekoľko výhod a dôvodov prečo si zvoliť práve tento typ oplotenia.

Trvanlivosť a bezpečný dizajn. Hlavnou výhodou tohto druhu oplotenia je to, že sa môže pochváliť veľmi silným a bezpečným dizajnom. Spôsob, akým je konštruované a nainštalované, znamená, že pre potenciálnych votrelcov je ťažké ho preliezť alebo poškodiť a dostať sa cez neho. Vďaka poplastovanému povrchu zvárané pletivo odolá nepriaznivému počasiu a iným vplyvom dlhé roky. Okrem toho má 15 ročnú záruku, čo je ďalšie veľké plus.

Jednoduchá inštalácia. Vlastnosti zváraného pletivového oplotenia umožňujú ľahko a rýchlo postaviť plot na ľubovoľnom povrchu. To samozrejme znamená, že je neuveriteľne všestranné a je vhodné pre množstvo použití, kde môže byť potrebné bezpečnostné oplotenie alebo len klasické oplotenie domu. Je teda vhodné, ak potrebujete, aby oplotenie bolo umiestnené a postavené v relatívne krátkom čase.

Môže byť použité v spojení s inými bezpečnostnými opatreniami alebo prvkami. Jedným zo základných znakov zváraného pletiva je to, že môže byť prispôsobené na použitie s inými bezpečnostnými opatreniami, ako sú kamery, snímače alebo bezpečnostné osvetlenie. To môže byť obzvlášť vhodné pre veľké športové podujatia alebo príležitosti, ako sú napríklad konferencie politických strán, kde je táto dodatočná úroveň zabezpečenia povinná. Samozrejme svoje využitie tohto rozvinutého typu ochrany môžete použiť aj pri ochrane vášho domu. Nemusí sa jednať iba o veľké areály.

Ak teda uvažujete o inštalácii nejakého obvodového oplotenia, či už domu alebo iného pozemku, potom je zvárané pletivo vhodnou voľbou. Nielenže je tvrdé, odolné a bezpečné, ale ponúka vynikajúce riešenie pre všetky vaše bezpečnostné potreby.

M+M Martinec s.r.o., Paholec 1, Pezinok 902 01, +421905569909, eshop@martinec.sk